Azi e prima zi de munca din 2019, un an plin de provocari si de sperante. Dupa un 2018 plin trebuie sa ne uitam spre viitor si sa ne urmarim obiectivele pas cu pas. Dupa cum stiti, am o cariera politica de 12 ani deja si continui sa cred in utilitatea implicarii pentru a putea schimba ceva. Desi respect competitia si noile initiative politice, consider ca doar militand in interiorul unui partid mare poti schimba cu adevarat ceva in tara asta. Mai jos o lista cu ce doresc sa fac in Partidul National Liberal in 2019 :

  1. Continuam activitatea subcomisiei economice pe care o conduc, livrand in continuare puncte de vedere pertinente, analize sectoriale si analize punctuale organizatiilor care o cer. Vom continua vizitele comisiei in special in zonele Oltenia si Moldova, pentru a sustine cu know-how organizatiile din acele zone.
  2. Vom continua Caravana Liberala, proiect care a avut deja peste 40 de prezentari in organizatiile din tara. Sper sa finalizam acest proiect pana la sfarsitul acestui an, adica 4 prezentari despre ideologia economia a partidului in fiecare filiala judeteana a Partidului National Liberal.
  3. Vom continua Programul de Excellenta in Politica dezvoltat de Fundatia Konrad Adenauer in parteneriat cu PNL, astfel incat sa crestem In continuare tineri lideri in interiorul partidului si sa ii introducem in retelele de specialitate ale partidului.
  4. Voi incerca in continuare sa conving oameni buni sa se alature Partidului National Liberal, avand convingerea ca doar inauntrul unui partid mare se poate schimba ceva in tara asta.
  5. Voi strange cat mai multi oameni de buna credinta pentru a pregati alegerile locale de anul viitor, astfel incat sa facem o echipa de cetateni din toate cartierele Sectorului 1, care sa fie ascultati si sa se implice in comunitatea lor. Impreuna cu colegii din organizatia PNL Sector 1 trebuie sa schimbam aceasta administratie neputincioasa care ne paraziteaza sectorul.
  6. Voi lupta cu toata energia pentru ca Partidul National Liberal sa scoata un scor cat mai bun la alegerile europarlamentare la nivelul capitalei in special si national in general. Este nevoie de stabilitate la nivel european, iar Partidul Popular European este singura familie politica ce poate asigura asa ceva. Trebuie sa il sustinem pe Manfred Weber sa devina presedintele Comisiei Europene, iar asta nu se poate decat cu un numar mare de europarlamentari PNL.
  7. La toamna vom lupta cu tot ce avem pentru a-i oferi inca un mandat lui Klaus Iohannis. A fost singura oaza de stabilitate sub guvernarea PSD-ALDE, a stiut sa le tina piept in mod discret si fara scandalurile cu care eram obisnuiti.

Asta este planul meu politic pentru 2019, un an de militantism, de teren in care trebuie mers si vorbit fata in fata cu cetatenii ! Sper sa am alaturi de mine in aceste proiecte si campanii cat mai multi oameni de buna credinta care doresc sa schimbe ceva in tara asta!