Cea mai mare problema a Bucurestiului este lipsa locurilor de parcare. De aproape un an am ajuns sa prefer mersul pe jos sau Uber fiindca dureaza efectiv o ora pentru a gasi un loc de parcare in Piata Romana sau pe Calea Victoriei unde merg la birou.

Tot zilnic trec pe langa o cladire abandonata, fostul Garaj Ciclop, prima parcare supraetajata din Bucuresti. Acum ca situatia juridica a acesteia s-a limpezit, primaria sectorului 1 ar trebui sa demareze urgent discutii cu proprietarii pentru a cumpara aceasta cladire sau a o inchiria pentru multi ani si transforma-o in parcare.

Primul obiectiv ar fi un parteneriat cu Ministerul de Interne, Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii pentru eliberarea pe timp de zi de masini a Pietei Revolutiei si redarea acesteia cetatenilor. Seara parcarea ar trebui sa fie oferita cu abonament cetatenilor din cartier. Vii in vizita la ministere, parchezi la Ciclop si nu ocupi domeniul public.

In mod evident exista solutii la problemele orasului nostru insa actuala administratie prefera balciurile si circul decat solutiile serioase.

Contact - © Tănase Stamule - tanase@stamule.ro - +40 725 679 640
error: Conținut protejat!