Laboratoare ultraperformante in toate unitatile scolare din sectorul 1!

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-75zdcu’ admin_preview_bg=”]

[av_two_fifth first av_uid=’av-6ktu8e’]

Laboratoare ultraperformante in toate unitatile scolare din sectorul 1! 
Romanii sunt un popor extrem de creativ care invata foarte repede limbi straine. Aceste avantaje extraordinare ale noastre trebuie sustinute printr-o infrastructura scolara de exceptie, tocmai pentru a exploata la maxim ceea ce avem mai bun.

Sustin crearea in fiecare liceu, scoala si gradinita (unde permite spatiul), a unor laboratoare de ultima generatie de muzica, IT&C si limbi straine.
Muzica ajuta foarte mult dezvoltarea capacitatii analitice cat si la munca in echipa, IT&C este motorul principal de crestere economica a Romaniei si se potriveste tinerelor generatii iar fara limbi straine nu se poate trai intr-o lume globalizata.

Desi am depus un amendament pentru realizarea unui studiu de fezabilitate inca din 2016, iar grupul PNL din consiliul local sector 1 a redepus acest amendament si in 2017 si in 2018, administratia Tudorache ignora acest proiect, ignorand de fapt dezvoltarea educationala a copiilor care invata in sectorul 1!
Investitia in invatamant va fi pentru mine prioritate zero!!!

[/av_two_fifth]

[av_three_fifth second av_uid=’av-frlbi’]

[av_gallery ids=’1801,1802,1803′ style=’big_thumb’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-2nnr5j’ admin_preview_bg=”]

[/av_three_fifth]

error: Conținut protejat!