Ăsta ar putea fi sloganul perfect pentru partidul Uniunea Salvați România – USR, pentru că deși “oamenii noi”, dar cu apucături vechi cer cetățenilor să semneze împotriva penalilor din funcții publice, inițiativele penale ale Primarului Inutil și Invizibil de la PSD Sector 1 sunt susținute și votate de membrii USR.

Probabil vă întrebați ce s-a întâmplat și de ce m-am agitat mai devreme luându-ma de consilierii Uniunea Salvați România – USR.

Zilele astea, disperarea și sentimentul că nu mai merge cu furtul sau ura față de cetățean îl fac pe Primarul Incompetent PSD Tudorache, să aloce, pe ultima sută de metri, un buget de 34 de milioane de lei pentru toaletarea copacilor. Pentru Tudorache, toaletarea copacilor din Sectorul 1 costă, nici mai mult nici mai puțin, aproximativ 8 milioane de euro.

Oameni buni, 8 MILIOANE DE EURO, na, că am ajuns să scriu cu majuscule ca pesediștii. Cu 8 milioane de euro ai putea muta pădurea amazoniană în București așa cum am mai scris. Dar cum altfel să mai piști niște mălai pentru viitor, acum că totul s-a sfârșit, iar alt mandat de primar nu va mai veni niciodată?!? “TOALETEZI, TOALETEZI și guess what IAR TOALETEZI!!!”

Ei bine, dacă pe maestrul Tudorache îl înțelegem 😤, că se zice că va fi greu să fii pesedist pe bani publici în viitor, pe cei doi consilieri USR care au votat această aberație îi înțelegem dar nu prea, că tot trăim vremuri caragialistice.

E vremea toaletărilor, oameni buni! Dar nu a copacilor, ci a ipocriților care vă vând una și fac alta.

Domnule Dan Barna, dumneavostră știți ce votează mai nou membrii USR? Pardon dacă v-am deranjat, că știu că și pe dumneavoastră vă toaletează mai nou OLAF-ul.

Pentru noi, Partidul Naţional Liberal, “A TOALETA” este o promisiune pe care o facem celor care au încredere în noi. Dar nu vom toaleta copaci pe 8 milioane de euro, ci vom toaleta peisajul politic de penalii vizibili sau invizibili “datorită cărora” viața în România a devenit un calvar.