Avem săptămânile acestea un dezastru la sectorul 1. Firmele care au avut contract de reparații la școli cu Primăria Sectorului 1 au abandonat lucrările intrând într-un conflict cu direcția de școli. Totodată, la primărie a venit o sesizare de la DNA prin care primarul este întrebat de motivul întreruperii relațiilor contractuale cu aceste firme.

Pur și simplu incompetența actualei echipe a PSD va duce ca la deschiderea anului școlar să nu fie reparate toaletele, centralele de încălzire, sălile să nu fie văruite iar în școli să nu fie bani nici măcar pentru săpun, cretă și hârtie igienică. Părinții din cea mai bogată zonă urbană a României, vor trebui iar să pună mână de la mână pentru a cumpăra cele necesare școlii.

Nu credeam că se poate ajunge atât de jos în actul administrativ, să încerci să iți faci toate combinațiile pe cârca școlarilor. Se pare însă că la Sectorul 1, PSD vrea să dea cele mai mari tunuri exact la școli. Știind că nu mai câștigă minim 20 de ani alegerile în aceste cartiere pregătește tot felul de licitații la dublul prețului pieței, în speranța că vor mai fura ceva până anul viitor.

Ajunge !!! Nu se poate să vă bateți joc de oameni în halul asta !

#facemcuratenie #profulaprimarie #candidatliberal #sectorul1 #noisuntemsectorul1

Contact - © Tănase Stamule - tanase@stamule.ro - +40 725 679 640
error: Conținut protejat!