Cu un cinism inimaginabil, după patru ani de nepăsare, primarul Sectorului 1 Daniel « Vanghelie » Tudorache a ieșit la întâlniri cu cetățenii din zona Băneasa și promite, înainte de alegeri, să facă tot ce nu a făcut de când a fost ales», declară prim-vicepreședintele PNL Sector 1, Tănase Stamule, posibil contracandidat al edilului social-democrat în alegerile din toamnă.

”Aflăm de pe pagina de Facebook a primarului invizibil că temele de interes discutate cu cetățenii au fost reabilitarea termică, locurile de joacă, curățenia, toaletările de arbori și altele. Această enumerare conține, iată, tot atâtea probleme pe care le ridică cetățenii din această parte a orașului, dar despre care se pare că Tudorache a aflat abia acum”, scrie Tănase Stamule.

Potrivit acestuia, ”abordarea cinică a primarului care merge în plimbare înainte de campanie pentru a se fotografia în plină acțiune”, arată disperarea care a cuprins PSD că va pierde sectorul cu cel mai mare buget.

”Să îi amintesc însă acestui domn că pe lângă problemele nerezolvate pe care, cu tupeu, le amintește acum, în cartierul Băneasa – dar nu doar acolo – amenajarea teritoriului trebuie să depășească stadiul actual de amatorism, care este direct răspunzător de transformarea pieței Băneasa într-un spațiu lipsit de utilizare. Municipalitatea are toate pârghiile si mijloacele pentru a reintroduce această piață în circuitul economic. Asta, desigur, o va face administrația liberală, începând din octombrie 2020”, scrie Stamule în comunicatul trimis redacției.

Reprezentantul liberal amintește și alte probleme ale cetățenilor din zonă : ”Să mai spunem Primarului invizibil să își aducă aminte și de zona Cartier Pădurea Băneasa. unde, au fost ZERO. Sau după bunul obicei al PSD, banii au fost păstrați pentru a spoi frumos locul, înainte de campanie. Acolo însă, primăria este așteptată să își facă treaba și să ia măsuri de igenizare  și mai ales de asigurarea utilităților, în conformitate cu nevoile unei capitale europene”.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/tanase-stamule-dupa-patru-ani-de-mandat-primarul-daniel-vanghelie-tudorache-si-a-adus-aminte-de-locuitorii-din-baneasa_1483930.html

Contact - © Tănase Stamule - tanase@stamule.ro - +40 725 679 640
error: Conținut protejat!